Rengon vanha kunnantalo hyötykäyttöön

Rengon kunnantoimisto se vaan jököttää tyhjänpanttina keskellä kylää. Aikoinaan 2000-luvun alkupuoliskolla se remontoitiin kalleimman jälkeen. Pitihän kunnanjohtajalla olla hyvät työolosuhteet. Tosin lyhyeksi käyttö jäi.
Nyt rakennusta ja samalla tontilla olevaa pienkerrostaloa on yritetty myydä ja markkinoida huonoin tuloksin. Tosin markkinointi on ollut erittäin passiivista sekä hintapyyntö on pitkä.
Nyt muutamien valtuutettujen suusta on kuulunut, että rakennukset tulisi purkaa ja tilalle istuttaa nurmikkoa. Aivan järjetöntä. Purkukustannukset sekä nurmikon perustamiset maksavat melkoisesti.
Mielestäni hintapyyntöä tulisi tarkastaa. Lisäksi myyntiä ja markkinointia olisi syytä tehostaa. Rakennukseen saisi mainiosti toimistotilaa, kuntosalin ja pienmyymälöitä tms. Kun se ensin saataisiin innovatiivisiin ja osaavin käsiin. Tätä kautta taas tulisi mahdollisesti uusia työpaikkoja, veronmaksajia sekä kirkonkylä säilyisi hengissä.
Kunnantalon edustalla on myös hyvät parkkipaikat.
Vai onko hintalappu laitettu siksi korkeaksi, ettei rakennuksesta vaan kukaan pääsisi hyötymään. Suomessa kateutta riittää. Hämeenlinnan kuntapolitiikassa on ollut jo pitkään havaittavissa ihan samaa. Se on harmillista ja estää koko kaupungin kehittämisen.

Kommentointi on suljettu.

css.php