Anu Vehviläisen on erottava

Veroasioista vastaavan toisen valtiovarainministerin Anu Vehviläisen (kesk.) pitää ehdottomasti erota. Se on normaali länsimainen käytäntö, kun möhlitään näin, miten Vehviläisen johtama vero-organisaatio on töppäillyt verokorttisotkussa.
Ei edes anteeksipyyntöä ole julkisesti esittänyt Vehviläinen, vaikka mieliharmia on aiheutettu rutkasti. Lisäksi Vehviläisen organisaation epäonnistuminen tulee äärettömän kalliiksi ja kiristää ihmisten hermot äärimmilleen muutenkin hektisessä elämässä.
Verohallinnon täytyy näissä kansalaistalkoissa tulla vastaan, kun näin järkyttävällä tavalla on hölmöilty. Suomessa tuntuu olevan niin, että herrat saa tehdä mitä vaan. Auta armias, jos köyhä kansa tekee minimaalisen lipsauksen, rangaistus on auttamattomasti edessä.

Kommentointi on suljettu.

css.php