Monimuotoinen lähiliikunta on arvokasta

Liikunnalla on paljon myönteisiä vaikutuksia. Jokainen tarvitsee liikuntaa. Hektisessä maailmassa tarvitaan akkujen latausta niin fyysisesti kuin henkisesti.
Terveyttä parantavien asioiden lisäksi keskittymiskyky ja muisti parantuvat liikunnan vaikutuksesta. Nukahtaminen helpottuu ja unen laatu parantuu Näin liikunta tukee uusien, myös tiedollisten asioiden oppimista ja auttaa jaksamaan arjessa. Liikunta kohentaa mielialaa ja parantaa itsetuntoa. Liikunnan kautta tutustuu myös uusiin ihmisiin ja oppii toimimaan erilaisissa ryhmissä.
Joillekin sopii yksin tekeminen, mutta jotkut nauttivat ryhmätoiminnasta.
Kaikkien kuntalaisten liikkuminen on tärkeää omien voimien mukaan. Siihen panostaminen tuo satsaukset moninkertaisena hyvänä takaisin.
On tärkeää, että liitoskuntien kuin kaupunginosien kenttiin, halleihin, koulujen saleihin ja pururatoihin jne. panostetaan.
Lähellä olevat hiihtoladut ja jääkiekkokaukalot eivät voi olla minkään määrärahojen kirouksissa. Niihin pitää löytyä kaupungin budjetista rahaa.
Kaupunki voisi myös lisää aktivoida liitoskuntien kuin kaupunginosien väestöä tekemään joitain asioita vaikka yhteistyössä kaupungin hallinnon kanssa. On tärkeintä, että tapahtuu hyviä, lähiliikuntaa parantavia asioita.

Kommentointi on suljettu.

css.php