Kaupungin palvelut ovat tärkeitä

Hämeenlinnan kaupungin kuntalaisten peruspalveluista ei saa tinkiä missään tapauksessa. Vanhustenhuolto on hoidettava arvokkaasti ja inhimillisesti. Vanhustenhuoltoon pitää panostaa eikä siitä voida tinkiä.
Koulutus on ehdottoman olennainen peruspalvelu. Koulutus tuo sellaista sivistystä ja pohjaa, että ihmiset pystyvät selviytymään tehostuvassa ja teknillistyvässä maailmassa.
Isänä toivon lastenpalveluihin panostettavan entistä enemmän. On tulevaisuuden panostus, jos kaupunki ja yhteiskunta ovat kunnolla auttamassa pikkuväkeä hyvään elämään.
Terveyden- ja sairaanhoito on kaikenikäisille välttämätön asia. Näissä kaupunki tekee paljon hyvää. Kehitettävääkin on rutkasti. Olemme lukeneet moninaisista mielipidekirjoituksista asioita, joita pitäisi saada mallilleen.
Monella on kokemuksia harmittavista jonoista ja karusta palvelusta, jotka eivät ole kenenkään etujen mukaisia.
Missä terveyskeskusten lääkärit luuraavat.
Minun on ikävä Pirjo Huitti-Lattusen tasoisia kunnollisia kunnanlääkäreitä. Huitti-Lattunen otti todella ihmisen huomioon. Hän kävi mm viimeisenä työpäivänään tervehdyskäynnillä iäkkäällä tädilläni, vaikka sitä tuskin ohjesääntö määräsi.

2 kommenttia artikkeliin “Kaupungin palvelut ovat tärkeitä”
 1. avatar Matti Mikkola sanoo:

  Arvoisa Kuningasjätkä,

  lähtökohtani on se, että kaupunki ei sortuisi tappiollisiin mammuttihankkeisiin. Kaupungin pitää keskittyä perusasioiden hoitamiseen.
  Politiikkaa tehdään joka tapauksessa yhteistyössä tai sitten äänestää rätkäytetään, mutta kukaan ei yksin saa vietyä asioita maaliin.
  Kaupungin taloustilanne on huomattavasti pahempi, mitä on annettu esim. mediassa annettu ymmärtää. Edessä on varmasti hankalia aikoja ja tiukkoja päätöksiä. Maakuntamalli ei takuulla helpota talouden raameja Kaikella kunnioituksella, ei jokaiselta ehdokkaalta tule kovinkaan näkyvästi omia ajatuksia esille. On turha sanoa, että kuka tahansa voi kirjoitella. Ei sellainen ehdokas paljon itsestään ja ajatuksistaan paljasta, jos häneltä ei tule mitään kirjallista tekstiä.
  Tokihan voimme myös keskustella nokitusten tai olla muutenkin yhteydessä. Minun yhteystietoni ovat nettisivuillani.

  Ystävällisesti Matti Mikkola

 2. avatar kuningasjätkä sanoo:

  Kaikella kunnioituksella, olethan sä aika tuottelias kirjoittelija, mutta…

  Kun nää on näitä iänikuisia tarttisterräjotain juttuja taas. Niitä kirjoittelee kaikki politikot ja politikoiksi aikovat, mutta yhtäkään konkreettista esitystä kuinka tehdään en ole saanut silmiini , enkä myöskään sitä kuinka kaikki rahoitetaan, eli keneltä otetaan että voidaan antaa jollekin?

  Ei nämä ongelmat pelkällä kirjoittelulla ratkea, niitä pitää työstää työtä tehden.
  Kyllä kuka vaan osaa kirjoittaa, että pitäisi tehdä niin tai näin, mutta kukavaan ei kykene ja osaakaan tehdä kun tekemisen paikka tulee.

  Minä en ainakaan sorru äänestämään enää sellaista joka vaan puhuu ja puhuu, muttei pussaa, kuin korkeintaan omaa peffaansa, eikä sellainen riitä mulle.
  En tarkoita että tässä takapuolia pitäisi alkaa nuoleskelemaan.
  Vaan alanpa pikkuhiljaa vaatimaan oikeita tekoja se asemesta että lupaillaan jos kuut ja tähdet taivaalta, eikä kuitenkaan anneta..

  Ihmeitä ei tapahdu itsekseen, paitsi pääministerin päässä, mutta sehän onkin toinen juttu, luokka ja liikutus.

css.php