Uusi valtuusto

Poliittisen urani ensimmäinen Hämeenlinnan kaupunginvaltuuston kokous oli pitkä, mutta mielenkiintoinen.
Henkilövalinnat etenivät odotetusti. Minulle ei juurikaan mitään merkittäviä luottamuspaikkoja tullut. Syynä lienee nuoruus ja kokemattomuus sekä se, että en ole puolueeni toiminnassa juurikaan ollut aktiivisesti mukana.
Kanta-kaupungin yleiskaavaluonnos aiheutti keskustelua. Pidin lyhyen repliikkipuheenvuoron. Mieleeni jäi hyvin Antti Ahosen (kok) jämäkkä puheenvuoro yksityisautoilun puolesta. Kannatan Ahosen ehdotusta.
En näe vihreän linjan polkupyöräilytrendissäkään mitään pahaa. Talvisin voi polkupyöräily olla hengelle hubaa touhua.
Tilinpäätöskokouksessa jokainen ryhmä piti vuorollaan puheenvuoron. Perussuomalaisten puheenvuoron käytti vankalla ja analyyttisella ammattitaidolla Kari Ilkkala, jonka ammattimaisuutta asioihin perehtymisellä ei liene kellään syytä epäillä.
Karia kuunteli koko sali hiiren hiljaa. Tilanne on se, että talousasioiden seuraaminen vuosikvartaalilla on aivan liian lyhyt aika ja selvää on se, että kaupunkitaloutemme ei hurraahuutoja kestä.
Teppo Turja (ps) ja Ville Lintula (kok) jättivät erinomaiset valtuustoaloitteet. Hienoa aktiivisuutta molemmilta.
Vesa Mäkinen johti ryhmäämme kun vanha tekijä.
Kokous kesti yli neljä tuntia, jonka jälkeen oli aika kääntää autonnokka kohti länttä Rengon pitäjää kohden.
Sen verran oli kroppa ja mieli ylikierroksilla, että kaimaani nukkumattia sai odotella aamuyöhön. Fiilikseni kokouksesta olivat hyvät ja monesta suusta kuuli, että nyt olisi sellainen valtuusto, jolla on mahdollisuuksia tehdä rakentavaa politiikkaa Hämeenlinnan ja sen asukkaiden eteen.

Kommentointi on suljettu.

css.php