Tuen Sauli Niinistöä

Koin presidentti Sauli Niinistön ilmoituksen siitä, että hän pyrkii toiselle kaudelle, hyvin odotettuna ja ilahduttavana asiana.
Niinistö on osoittautunut osaavaksi ja kansakuntamme etua luotettavasti ajavaksi presidentiksi. Hän on työllään todistanut, että hän on todellakin koko kansan presidentti.
Niinistö totesi puhuttelevasti ja kauniisti, että ”minä rakastan tätä maata”. Hän ilmiselvästi kokee haluavansa olla luotsaamassa Suomi-laivaa kansainvälisesti epävakaina aikoina.
Niinistö johtaa ulkopolitiikka yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa. Niinistön toiminta on luottamusta herättävää.
Niinistöä arvostetaan kaikkialla maailmassa. Se on – tottakai – erittäin hyvä asia. Hän ja puolisonsa Jenni Haukio ovat näyttävä pari missä tahansa tilaisuudessa.
Niinistö teki hienon kampanjan jo 12 vuotta sitten, jolloin olin tiukasti hänen tukijoukoissaan. Nykyiseen Rengon pitäjään hoidin Kokoomuksen Hämeenlinnan piiritoimistolta julisteet. Naapuriltani Vilho Sipilältä sain käyttööni vaalijulistetaustoja, joita aktiivisesti pystyttelin.
Ystäväni ja yhteistyökumppanini Teemu Savikon konehallin seinää taitaa olla vieläkin koristamassa ”Työväen presidentti”- juliste.
Niinistö teki jo silloin mahtavan vaalikampanjan, mutta suureksi harmituksekseni Tarja Halonen jatkoi presidenttinä.
Niinistön vaalilause vuoden 2012 vaaleissa oli ”Suomella töissä”. Niinistön lausahdus kelpaa edelleen ja hän toisti ilmoitustilaisuudessa: ”Suomella tässä ollaan oltu töissä”.
Vaikka Niinistö meritoitui ennen presidenttiyttään taitavana talousmiehenä, hän on hoitanut esimerkillisesti Suomen ulkopolitiikkaa.
Näillä lyhyillä perusteilla pidän Sauli Niinistön jatkoa tärkeänä. Tuen Sauli Niinistöä.
Mielestäni puolueeni ei kannata asettaa lainkaan presidenttiehdokasta. Niinistö täyttää kaikki kriteerit presidentiksi.

4 kommenttia artikkeliin “Tuen Sauli Niinistöä”
 1. Matti Mikkola sanoo:

  Moikka, pahoittekut kun olen blogikirjoittelun laiminlyönyt. Jotenkin aika kulustunut kaikkeen muuhun. On tässä työlistaa niin paljon etten ole oikeisiin töihin ehtinytkään. Eilen sieltä jo soitettiinkin, mutta myyntialalla tulokset ratkaisevat ei käytetty aika, toki nyt ei ole tulostakaan kertynyt. ”kotohommmia” on vuosien mittaan kasautunut, koneiden ja rakennusten korjausta ja huoltoa sekä yksi akuutein on talon maalaus ja lahonneiden verhouslautojen vaihto. Visakoivikon pystykarsinta tulee suorittaa näihinaikoihin. On taikmikon perkuuta ja trimmeröintiä. Suomen maaseudulla riittää muutenkin kunnostettavaa rakennuskantaa, kun ajelee katselemassa. EN ole ainoa, mutta ei paljon naurata , kun sieltä täältä nurkat roikkuu ja lautoja pitäisi vaihtaa ym. No ehkäpä pitäisi ottaa vaan rennompi asenne. Loppukuusta on jopa yksi edustustehtävä, kun menen Antti Leinikan ja ANtero Niemelä kanssa sytyttämään tervahaudan Renkon Kaloisissa. Tervetuloa Kunkku sinne? Oletko muuten Facebookissa? Heitä kaveri pyyntö, niin voidaan kommunikoida tehokkaasti!

 2. kuningasjätkä sanoo:

  Taitaa Mikkola olla kesälaitumilla, tai muita oikeita töitä on kertynyt ylenmäärin, niin ettei jouda tekstejä moderoimaan?

  Vai ovatko Smurffit kieltäneet kirjoittelun?

 3. kuningasjätkä sanoo:

  Toisaalta nyt viimeaikaisten uutisoniten mikaan ja sen perimätiedon kautta mitä menneisyydestä tiedämme , ei jälkiviisaudella ole sijaansa.
  Oikeasti me tarvitsemme presidentin joka osaa toimia hetkessä tässä eikä jälkeenpäin avaa suutansa, niinkuin Sauli tässä taannoin!
  Hallituksen oöisi pitänyt erota , mutta vasta n. 1/2 viikkoa takaperin pressa loihe lausumaan oman mielipiteensä, sellainen jos mikä saa ajattelemaan ettei Sauli ehkä olekaan kykenevä kansakunna keulamehkiksi enään.
  Saulin oisi pitänyt sanoa Juhalle, että tuu nyt tänne vaan kun oot tulossa niin näyttävästi ja perusta sitten uusi halitus uudelleen,… mutta kun ei ollut munaa kuin jälkipuheisiin….
  No minkäs sille voi,enää nyt?
  Mutta Sauli poltti siinä muutaman satatuhatta ääntä , jahkailullaan…
  Edelleenkin toivon kuitenkin että Sauli ryhdistäytyy, vaatimalla lisää valtaa M.Koiviston politiikan vastaisesti ja kertoo kansalle haluavansa sitä oikeasti.

  Muutoin voimme varmaankin Homo Haaviston näkevämme vallassa Puppelipoikineen?

  Se jos mikä olisi kauhistus…..

  Siis jos vaikka olisi tilanne 50/ 50 Sauli vs, Homo-Haavisto, niin siltikin äänestäisin….. ???

 4. kuningasjätkä sanoo:

  Siis tota noin, se nyt oikeastaan on ihan se ja sama kuka siellä pressanlinnassa istuu ja nimiä kirjottelee papereihin. Nääs kun presidentillä ei ole juurikaan sen enempää valtaa kuin vaikkapa mersun keulamerkillä, sekin kun menee juuri siihen suuntaan mihin kuski käskee.

  Toki kuitenkin kun vertailee nyt ilmoittautuneita muita ehdokkaita ja Niinistöä, niin kallistun minäkin keulamerkin valinnassa Niinistön kannattajaksi, Siis onhan se äijä ! Ja sit kun sillä on niin fiksu muijakin joka on vielä kauniskin.

  Niin kato ihan vaikka vain siksi.

css.php