Oikaisuksi ja ymmärryksen lisäämiseksi

Kannatin valtuustossa Antti Ahosen (kok) esitystä, jossa hän ehdotti tekstilisäystä budjettikirjaan suomen kielen tehokkaasta opetuksesta ja suomalaisen kulttuurin tuntemuksen lisäämisestä.
Mielestäni perusteet olivat hyvät, koska maahanmuutto on tosiasia, niin minimivaatimus on kielen ja kulttuurin osaaminen ja ymmärtäminen.
Tuon tämän julki, koska Hämeen Sanomissa asia esitettiin siten, että esitystä vastustivat persut ja yksi keskustalainen. Kannatin esitystä, joten Ahosen takana oli myös yksi persu.
Viikonlopun lehdessä taasen kirjoiteltiin siihen malliin, etteivät perussuomalaiset ole koskaan olleet missään tekemisissä maahanmuuttajien kanssa. Voin sanoa, että olen maahanmuuttajien kanssa tekemisissä todella paljon, lähes päivittäin.
Se, että ps-ryhmä vaati maahanmuuttoa koskevien tekstien poistamista, johtui yksinkertaisesti siitä syystä, että emme hyväksyneet ihmisten eriarvostamista ja jonkun väestöryhmän jalustalle nostamista. Olemmehan tasavertaisia.
Maahanmuuttoasioissa halutaan ilmeisesti sotkea kaikki sekaisin ja tahallisesti ajaa suomalaiset nokkapokkaan keskenään. Kannatan työperäistä ja siihen tähtäävää järkevää maahanmuuttoa, mutta isänmaallisena ihmisenä en voi hyväksyä haittamaahanmuuttoa.

Kommentti artikkeliin “Oikaisuksi ja ymmärryksen lisäämiseksi”
  1. Erinomainen kirjoitus, Matti.

    Ikävä kyllä näitä oikaisuja tarvitsisi jaksaa kirjoittaa jokaisen oikaisevan tulkinnan kohdalla, niitä mediassa riittää. Vaan tällä on taas selätetty yhtä himmeää kirjoitusta. Hyvä.

css.php